هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

نیروی انتظامی در انجام وظایف خود فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی انتظامی شبانه روز برای امنیت و آرامش، انجام مأموریت‌ها، وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند، فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین اشتری روز پنجشنبه در مشهد گفت: کارکنان نیروی انتظامی شبانه روز برای امنیت و آرامش مردم و حفاظت از جان، مال و ناموس شهروندان در تلاش و خدمت هستند و در انجام مأموریت‌ها، وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند فشار بسیاری را هم متحمل می‌شوند.

 

وی بیان کرد: خدمت به کارکنان انتظامی و قدردانی از خانواده‌های شهدا و ایثارگر که با گذشت و فداکاری نقش مهم و حساس خود را در پیشبرد مأموریت‌های ناجا ایفا می‌کنند یک رسالت مهم است که باید در این عرصه ظرفیت سازی مناسبی داشته باشیم.

 

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: از نقاط هدف در ظرفیت سازی خدمت به کارکنان انتظامی و خانواده‌های شهدای ناجا، شهر مقدس مشهد است تا زمینه سفرهای زیارتی و سیاحتی برای همکاران بیشتر از پیش فراهم شود و از معنویات این سفر بهره‌مند شوند.

 

در ادامه محمدرضا کلایی، شهردار مشهد با اشاره به اینکه حدود یک سال و نیم است که در موضوع بافت پیرامون حرم مطهر رضوی به دنبال رفع یکی از عوارض مهم در منطقه ثامن هستیم، اظهار کرد: بر این اساس، تهاتر دو گود بنیاد تعاون ناجا در منطقه ثامن مشهد به مساحت ۵۱ هزار مترمربع در دستور کار قرار گرفت. این اقدام نیازمند پیگیری‌های از سوی نیروی انتظامی بود که انجام شد. از طرفی این طرح نیازمند مجموعه هماهنگی‌هایی در درون استان بود که مصوبه لازم اخذ شد و در ستاد تدبیر ویژه اقتصادی خراسان رضوی نیز بررسی و مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

 

گفتنی است، سردار اشتری در این جلسه با خانواده معظم شهیدان «مهران اقرع» و «امیر رضا رمضانی» و نیز جانبار ۱۰۰ درصد «صادق میانکی» دیدار و از آنان دلجویی کرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار